Politika privatnosti

Davanjem privole pristajete na prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih kontakt podataka koje ste unijeli u internet obrazac „PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA“ putem internet stranice na internet sjedištu natjecaj.rckdu.hr ustupljenih Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik, Župska 2, Dubrovnik, OIB:17225827859. Radi se isključivo o podacima navedenim u internet obrascu, a koji se, uz vašu privolu, mogu koristiti isključivo u svrhe koje su navedene u tekstu pojedine privole na web obrascu. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te privolu niste dužni dati odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u internet obrazac „PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA“ niti pristati da se već dostavljeni podaci koriste u opisane svrhe.

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja internet stranice, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti. Ovom privolom potvrđujem da, u slučaju osvajanja jedne od nagrada, moji se osobni podaci mogu koristiti na internetskoj stranici RCK Dubrovnik.

Obradi osobnih podataka možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka u svrhu marketinškog informiranja. Opoziv privole možete podnijeti osobno u Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik u redovno radno vrijeme, poštom na adresu Župska 2, Dubrovnik, e-poštom na adresu: sluzbenik.za.zastitu.osobnih.podataka@tusdu.hr. Na iste načine možete zatražiti uvid u svoje osobne podatke, privole za korištenje osobnih podataka, zatražiti preuzimanje svojih osobnih podataka, brisanje svojih osobnih podataka (osim podataka za koje postoji zakonska osnova za njihovo čuvanje) i ostala prava propisana Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Naknadno povlačenje privole ne utječe na zakonitost ranije provedenih obrada osobnih podataka.